Optimal Control | to know - to produce - to innovate - to support |
Login

Footmill Software

FootMill Software is een geavanceerd beproefd tekenprogramma die u een uitgebreide waaier aan mogelijkheden biedt om uw zolen op een eenvoudige doch precieze manier te vervaardigen. Het tekenprogramma wordt regelmatig bijgewerkt waardoor steeds de nieuwste inzichten en technieken geïmplementeerd worden. Zo blijft FootMill Software steeds up-to-date met de nieuwste evoluties in de voetbiomechanica.

FootMill Software beschikt tevens over een semi-automatische tekenversie die u, indien gewenst, op een eenvoudige manier door het modelleren leidt.

De FootMill bibliotheek beschikt over veel zoolvormen en elementen. Elk van deze vormen en elementen is gemakkelijk aan te passen in vorm, grootte en hoogte. Wenst u uw eigen elementen en zoolvormen te gebruiken? Dat kan! Footmill laat toe dat u zelf uw eigen bibliotheek bijwerkt en samenstelt. Indien gewenst kan dit ook worden uitgevoerd door Optimal Control aan de hand van uw aanwijzingen.

Footmill Software laat alle manieren van zolen maken toe: gestandaardiseerd werken, 2D-maatwerk en natuurlijk ook 100% maatwerk in 3D. Bovendien kan u zuivere functionele podologische zolen maken en kan u deze combineren met (passieve) elementen, proprioceptieve concepten,… Op deze manier kan u het beste van verschillende werelden combineren.

De software ondersteunt alle wereldwijd gebruikte formaten en kan aangesloten worden op uw bestaande scanner.
Scanners kunnen tevens bij Optimal Control verkregen worden.

Medewerker aan het werk met de Footmill softwareClose-up van de Footmill software

Kenmerken Footmill Software

Duidelijke bewerkingsknoppen: Via deze knoppen kunnen de zolen bewerkt en exact gekneed worden volgens individuele wensen (intrinsieke correcties, extrinsieke correcties, skive, first ray cut-out, alle elementen zoals RCTB, pelottes, fascia goot, hakverhogingen,…)

Personaliseerbare toolbar met bewerkingsknoppen

Gebruiksvriendelijk programma met semi-automatische afrolmogelijkheid

Veel aanzichtknoppen: de gemodelleerde zolen zijn uit alle hoeken zichtbaar. Hierdoor bent u in staat om de impact van intrinsieke en extrinsieke correcties op de podologische zolen duidelijk te visualiseren.

Eenvoudig aan te leren: Leer modelleren binnen 2 dagdelen. Evolueer op eigen tempo naar hogere bekwaamheid niveaus

Modelleer snel en eenvoudig één paar zolen in minder dan 5 minuten.

Optimal control staat in voor een persoonlijk training in het gebruiken van het programma.

crossmenu
nl_NLNL